API och webservice

Checkbiz ger dig möjlighet att via API och webservice få tillgång till precis den person- och företagsinformation du har behov av direkt in i era egna system. Vi kan erbjuda både standardlösningar eller kundanpassade lösningar. Några av våra lösningar är:

Person- och företagsinformation

Vi ger dig tillgång till våra person- och företagsrapporter (small, large och anmärkningskontroll) via API.

Dataimport

Med Dataimport ger vi dig stor flexibilitet i att välja ut den information som du har behov av genom att själv välja vilka parametrar du behöver. Oavsett om du har behov av en standard API eller en helt kundanpassad lösning har vi lösningen för dig. När du sedan söker på en person eller ett företag skickas informationen direkt in i ditt eget system.

Kreditmall

En kreditmall är en automatisk bedömning för snabba och korrekta kreditbeslut. Genom användning av kreditmallar underlättar vi arbetet för dig och dina medarbetare genom att ni snabbt får svar om kunden är kreditvärdig eller inte. I kreditmallen sätter du de ekonomiska parametrarna som ni har för att ge kredit till era kunder vilket gör att bedömningarna alltid sker på samma sätt.

ID verifiering

När du har behov av en snabb och enkel kontroll för att verifiera om din kund finns eller inte är ID verifiering ett flexibelt alternativ.

Marknadsbearbetning och försäljning

Checkbiz hjälper dig att hitta nya kunder, skapa fler affärer och vårda dina befintliga relationer genom effektiva och lönsamma marknadstjänster.

Målgruppsurval

Checkbiz hjälper dig att ta fram det målgruppsurval och den segmentering du har behov av till dina postala och digitala kampanjer och utskick.

Annonsering och utskick

Checkbiz hjälper dig att nå både nya och befintliga kunder för att skapa bättre affärer.

Annonsera på ratsit.se och du når snabbt och enkelt miljoner besökare varje år. Vi erbjuder även kundanpassade utskick via våra partners och kunder.

Registervård

Varje dag sker det tusentals förändringar i information som rör privatpersoner och företag, t ex adressändringar, byte av telefonnummer eller namnbyten. Genom regelbunden rensning och uppdatering av dina kundregister så kan du vara trygg och säker i din kommunikation med nya och befintliga kunder.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur du kan göra bra affärer!

Checkbiz AB
Ålegårdsgatan 1
431 50 Mölndal
info@checkbiz.se
031-67 38 00
www.checkbiz.se